Un român și-a pierdut viața în Londra de ziua fiicei lui

0
516
Valentin Sâmbiteanu FOTO: Facebook.com
Valentin Sâmbiteanu FOTO: Facebook.com

Valentin Sâmbiteanu, un român care lucra la o croitorie din Londra, și-a pierdut viața într-un accident rutier grav. Pe 10 octombrie, acesta postase un mesaj pentru fiica sa, care împlinea 12 ani și era în România.

Seara, în timp ce se întorcea acasă de la serviciu, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, pe o șosea intens circulată de la periferia Londrei, un autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță a ieșit de pe un drum secundar și nu a acordat prioritate motocicletei pe care se afla Valentin Sâmbiteanu.

În urma impactului, Valentin a fost aruncat câțiva metri în aer, iar impactul cu solul i-a fost fatal. Bărbatul s-a stins la câteva minute după accident din cauza rănilor grave pe care le-a suferit.

Potrivit Observator, Valentin plecase din țară în urmă cu patru ani, după ce a divorțat. Vorbea cu fetița lui des la telefon și posta des mesaje pe Facebook despre ea.

„La mulți ani și multă sănătate prințesa mea sa ai parte de tot ce îți dorești în viata”, i-a transmis românul fiicei lui, iar rudele și prietenii de pe Facebook i-au făcut și ei urări în secțiunea de comentarii.

„Joi seara a terminat munca și a plecat spre casă cu gândul să o sune pe fetița lui, care împlinea 12 ani”, a povestit Ștefan Papuc, vărul lui Vali, care a şi iniţiat o strângere de fonduri pentru repatrierea trupului românului, potrivit Observator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.