Podul Londrei a fost închis de polițiștii britanici. Un atacator a rănit mai multe persoane

0
581

Podul Londrei a fost închis de polițiști, iar mai multe focuri de armă s-au auzit în zonă. Potrivit BBC, Poliția Metropolitană a anunțat că se confruntă cu un incident pe Podul Londrei, însă nu a dat mai multe detalii.

Un clip video postat pe Twitter arată intervenția forțelor de ordine și o persoană întinsă pe jos. Oamenii legii spun că, din primele constatări, cinci persoane au fost rănite în incidentul de pe Podul Londrei.

Un bărbat a fost împușcat de poliție în incidentul de pe Podul Londrei, informează Sky News. Potrivit martorilor, persoana care ar fi pornit atacurile a fost împușcată de poliție. Un clip video postat pe Twitter a suprins momentul în care poliția intervine.

Un bărbat a fost reținut. Serviciul de ambulanță din Londra a raportat ”un incident major”.

Potrivit corespondentului BBC aflat la fața locului relatează că a văzut un grup de bărbați angajați într-un conflict pe pot. Poliția ar fi intervenit și ar fi tras focuri de armă.

Stația London Bridge a fost închisă. Potrivit unui martor ocular, se pare că a fost vorba de o altercație, câțiva bărbați au atacat o altă persoană, apoi poliția a intervenit care a tras în direcția bărbatului.

Într-o înregistrare video apărută după incident se văd ofițeri de poliție cu armeleîndreptate către un camion pe London Bridge. Câțiva ofițeri de poliție înconjoară vehicului înainte de a verifica încărcătura.

Un alt clip video postat recent pe Twitter arată o mulțime de oameni în jurul atacatorului, iar un bărbat se îndepărtează după ce a reușit să ia un cuțit, cel mai probabil de la atacator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.