O româncă a murit la Oktoberfest. Iubitul ei e asistat la întreaga tragedie

0
539
FOTO: Arhivă personală
FOTO: Arhivă personală

O româncă în vârstă de 29 de ani a murit într-un accident șocant care a avut loc la Oktoberfest, în Postdam. Tragedia s-a întâmplat într-un parc de distracții.

Potrivit bz.berlin.de, Andrada C. a fost lovită de un braț hidraulic al unui carusel „playball”. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, pentru că tânăra a murit pe loc. Andrada lucra împreună cu iubitul ei, Grigore, la firma care administra parcul de distracții.

Iubitul tinerei a asistat la întreaga scenă pentru că erau de serviciu împreună și a încercat să-i acorde primul ajutor. Accidentul s-a întâmplat în timp ce verificau barele de siguranță ale caruselului dacă erau puse corect. La un moment dat, brusc, instalația s-a pus în mișcare, iar Andrada a fost lovită puternic. Și prietenul ei s-a aflat în același pericol, însă a reușit să se ferească la timp.

Accidentul i-a șocat pe cei care se aflau în parc, dar și opinia publică, pentru că instalația de distracție a fost folosită de mulți copii.

Oamenii legii din Postsdam au început deja o anchetă, iar trei persoane sunt suspecte în acest caz, pentru neglijență. Este vorba despre soția proprietarului, în vârstă de 67 de ani, și cei doi copii ai lor, un bărbat de 34 de ani și fiica de 47 de ani. Aceștia sunt suspecți pentru omor din culpă.

Anchetatorii spun că cele două femei, mamă și fiică, se aflau în cabina de comandă a caruselului când acesta a pornit.

Bărbatul acuzat ar fi fost în poziția de apăsa butonul care ar fi oprit de urgență instalația, însă nu a făcut această operațiune, deși și-ar fi dat seama că întreg sistemul a fost pus în mișcare înainte să se termine verificările.

Andrada și Grigore lucrau de 2 ani la firma care administra caruselul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.