O româncă și-a pierdut viața în Italia. Era doar de o lună în țară

0
536
FOTO: ilrestodelcarlino.it

O tânără în vârstă de 25 de ani, din România, și-a pierdut viața în noaptea de luni spre marți pe un drum din Borgo Panigale, Bologna. Aceasta era la volanul unei mașini Alfa Romeo și, din primele cercetări ale polițiștilor, ar fi pierdut controlul, a ieșit în afara străzii și s-a lovit de un zid.

Ilrestodelcarlino.it scrie că accidentul s-a întâmplat în jurul orei 2:00. În mașină s-ar mai fi aflat un tânăr, tot din România, în vârstă de 19 ani. Acesta a fost rănit grav și a fost dus de urgență la spital. Fata venise de doar o lună în Italia, era din Craiova, iar pasagerul din dreapta era un văr.

O altă româncă este subiect în presa italiană. Aceasta este acuzată de o faptă gravă. Mioara Bascoveanu, în vârstă de 39 de ani, mamă a doi copii, este acuzată că și-a ucis fostul concubin lovindu-l cu un cuțit în zona gâtului.

Tragedia ar fi avut loc în biroul bărbatului ucis, un avocat italian pe nume Giuseppe Cardoselli, în vârstă de 57 de ani. Biroul este în localitatea Anzion din provincia Roma. Cei doi aveau împreună o fiică în vârstă de 5 ani și erau despărțiți de ceva vreme. Potrivit apropiaților, femeia nu ar fi acceptat despărțirea.

În timpul unei discuții aprinse, femeia s-a înfuriat și a scos un cuțit. Tot ea ar fi sunat la numărul de urgență pentru a chema ambulanța. Românca a fost ridicată de oamenii legii și dusă la audieri. Cuțitul l-ar fi luat de acasă, iar anchetatorii iau în calcul ipoteza că ar fi plănuit întreaga crimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.