O româncă candidează la Primăria Las Vegas

0
201

O româncă va candida pentru postul de primar al orașului Las Vegas. Irina Hansen are 45 de ani, este de naționalitate română și a emigrat în Statele Unite pentru „a scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist”, așa cum se arată într-un comunicat de presă emis de ea.

Pe data de 21 septembrie, în cadrul unui eveniment de campanie desfășurat în Henderson (al doilea oraș ca mărime din statul Nevada, după Las Vegas), Irina și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar în Las Vegas. În prezent, Las Vegas este „condus” tot de o femeie, Carolyn Goodman, care este primar din 2011. Goodman a anunțat că nu va mai candida la alegerile din 2024.
În cursa pentru primăria Las Vegas și-au mai anunțat participarea consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a Statelor Unite Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală intensivă Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson.

Cine este Irina Hansen

Irina Hansen s-a născut în anul 1978, în România și a emigrat peste ocean alături de familie pe vremea lui Ceaușescu. Româncă este rezidentă în Las Vegas, Nevada unde s-a mutat în 1998, după ce inițial locuia în California. Irina activează în domeniul imobiliar din 2005 atunci când și-a luat licența de agent imobiliar. De asemenea din 2019 are un salon de înfumusețare Prestige Salon and Spa, care oferă servicii de îngriire personală și estetică avansată, așa cum scrie chiar pe site-ul ei de candidat la primărie.
Motto-ul ei de campanie este „Dacă ei nu o fac, eu o fac” (If they won’t do it, I will)
Pe plan personal, Irina își crește singură cei trei copii și se pare că a trecut printr-un divorț care i-ar fi creat ceva nemulțumiri cu privire la sistemul juridic: „M-am luptat cu curaj împotriva sistemului judiciar de familie profund corupt din Las Vegas, Nevada, timp de patru ani lungi, în timp ce îmi îndeplineam rolul de profesor cu normă întreagă a fiicei mele de 12 ani.”, scrie pe site-ul ei de campanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.