Român reținut în Italia după ce și-a împins fosta iubită de pe bicicletă

0
581
FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

Un român în vârstă de 30 de ani, care lucrează în Italia, a fost arestat după ce și-a împins de pe bicicletă fosta iubită. Potrivit forli24ore.it, femeia a ajuns la spital pentru că a suferit răni grave.

Din primele informații reiese că cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă. Tânăra venea de la un magazin pe bicicletă, iar bărbatul a abordat-o și i-a cerut să vină cu el.

În momentul în care ea l-a refuzat, românul s-a înfuriat și a urmărit-o pe fosta iubită, iar la un moment dat a împins-o de pe bicicletă în timp ce mergea. Imediat după acest gest s-a făcut nevăzut.

După ce a căzut, pentru că a suferit răni serioase a venit o ambulanță care a transportat-o de urgență la spital. Între timp a fost alertată și poliția, care a mers la spitalul în care era internată tânăra.

Polițiștii au avut o surpriză când au constat că în holul clinicii medicale l-au găsit pe agresor. Acesta a refuzat să se legitimeze și era într-o stare avansată de ebrietate.

Autoritățile italiene continuă ancheta pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a întâmplat totul și urmează să stabilească pedeapsa românului pentru agresiunea comisă împotriva fostei sale iubite.

În urmă cu mai puțin de două luni, un alt român a ajuns în atenția poliției și presei italiene după o agresiune asupra fostei sale iubite. Românul, în vârstă de 47 de ani, s-a înfuriat după ce a fost respins de fosta iubită. Evenimentul s-a întâmplat în localitatea Torri di Quartesolo, din provincia Vicenza.

Românul a dat cu ochii de fosta iubită într-un local, aceasta lucrând aici ca ospătăriță. La un moment dat, acesta a început să arunce cu sticle și pahare în toate direcțiile și a amenințat-o pe femeie cu un cuțit.

După care s-a urcat la volanul mașinii și a devastat terasa localului. Apoi a intrat și în interior și a distrus mai multe obiecte de mobilier. În timp ce a fost ridicat de carabinieri, românul a spart și un geam al mașinii acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.