Spania. Doi miri români au fugit de la propria nuntă fără să plătească

0
565
FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

Un cuplu de români este acuzat de fraudă după ce au plecat de la nuntă fără să plătească localului o factură de 2.500 de euro. Nunta a avut loc în 2017, într-un local din localitatea spaniolă Villarobledo.

Cei doi soți români vor da explicații în fața judecătorilor Curții Penale din Albacete și riscă o pedeapsă cuprinsă între 1 și 3 ani de închisoare și achitarea unor despăgubiri pe lângă factura neachitată.

Potrivit procurorului, pe 29 aprilie 2017, la restaurant a avut loc o nuntă românească. Însă, spre finalul petrecerii, nuntașii au început să părăsească discret localul, rând pe rând, iar ultimii petrecăreți au fost fugăriți prin restaurant de către personal pentru a plăti factura.

Potrivit publicației spaniole elcierredigital.com, întâmplarea nu ar fi izolată, iar românii ar mai fi făcut astfel de gesturi. În mai 2018, un cuplu de rromi de naționalitate română și-au organizat la un hotel din Vivero o nuntă cu 200 de invitați. În total, valoarea facturii care trebuia achitată la final era de 8.266 de euro. Însă toți au plecat rând pe rând și nimeni nu a plătit masa și distracția.

Proprietarul localului și-a amintit că mireasa purta o rochie cu cristale Searovski, erau mai mulți cameramani și au cântat mai mulți maneliști, iar cu câteva luni înainte, fratele mireului a plătit în avans 1.500 de euro pentru a se asigura că localul este închiriat.

În 2017, la Leon, un clan denumit „Banda Simpa” a ajuns la știri pe mai multe posturi din întreaga lume după ce au fost filmați în timp ce plecau, fără să plătească, pe ritmuri de conga, de la o petrecere. Ulterior, s-a dovedit că aceștia aveau obiceiul să comande botezuri, nunți alte petreceri unde mâncau și beau de seara până dimineața și apoi părăseau locațiile într-un lung șir indian.

FOTO: Pexels/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.