Un român a fost condamnat la închisoare pe viață în Germania

0
547
FOTO: reportyorym/Pixabay.com
FOTO: reportyorym/Pixabay.com

Un român în vârstă de 23 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață în Germania. Este cea mai dură pedespasă din legislația penală a Germaniei, care se aplică foarte rar, în mod excepțional.

Potrivit anchetatorilor, Sava J. a ajuns în Germania în urmă cu 3 ani și s-a angajat la o fermă din districtul Büdesheim. De anul trecut, românul a început să lucreze pentru Bianca H. și era plătit săptămânal cu aproximativ 280 de euro pe săptămână.

După o perioadă, românul a început să se plângă de faptul că este plătit cu prea puțini bani pentru munca pe care o face și i-a cerut angajatoarei o mărire de salariu. Însă femeia a refuzat de fiecare dată majorarea, iar din această cauză cei doi s-au certat de mai multe ori.

După ultima ceartă, angajatoarea a decis să-l concedieze. Potrivit site-ului local op-online.de, la scurt timp după ce i s-a dat vestea concedierii, Sava J. a strangulat-o pe femeie și apoi i-a legat cadavrul de o balustradă, ca să pară că s-a sinucis.

După crimă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, românul a continuat să muncească, pentru a nu trezi suspiciuni. Însă, după câteva zile, a decis să părăsească firma și a plecat din Germania, găsindu-și repede un alt loc de muncă în țara vecină Austria.

Chiar dacă moartea Biancăi H. a părut o sinucidere, criminaliștii au stabilit după ce au investigat în detaliu cadavrul că a fost omorâtă. După aproximativ patru luni de la începerea investigațiilor, polițiștii l-au identificat pe principalul suspect de crimă drept Sava J. La scurt timp după ce a fost ridicat de oamenii legii, acesta și-a recunoscut crima și a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.