Un român a șocat Italia. Și-a ucis soția și apoi a încercat să se sinucidă

0
601
FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

O româncă în vârstă de 32 de ani, rezidentă de mai mulți ani în Italia, a fost găsit fără suflare în apartamentul ei din Nereto, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo.

Aceasta lucra într-un magazin de cămăși într-o localitate vecină. Potrivit colegilor, la prânz, ca de obicei, a plecat în pauza de masă să-și ia fiica de 6 ani din stația autobuzului școlar ca apoi să revină la serviciu.

Jurnaliștii de la emmelle.it spun că s-au alertat colegii după ce aceasta nu a mai revenit la serviciu și nici la telefon nu răspundea. După câteva ore o echipă de pompieri a fost trimisă acasă la femeie. Pentru că nu răspundea nimeni, a fost forțată ușa și au găsită pe femeie pe podeaua din bucătărie, plină de sânge.

Primul suspect luat în calcul de anchetatori a fost chiar iubitul acesteia, un român în vârstă de 36 de ani, șofer de TIR. Acesta era de negăsit, iar după câteva ore l-au descoperit într-o localitate din apropiere, într-o mașină parcată lângă un hotel.

Bărbatul era rănit și ar fi încercat să-și ia viața. A fost internat, iar anchetatorii l-au interogat. Bărbatul a recunoscut că a înjunghiat-o cu un cuțit după ce s-au certat. Potrivit declarațiilor sale, cu același cuțit ar fi încercat să se omoare.

Acesta le-a mai spus polițiștilor că a ucis-o pe soția lui, împreună cu care avea fetița, în dormitor, apoi a luat-o în brațe și a dus-o în bucătărie.

Vecinii le-au spus jurnaliștilor italieni că între cei doi erau certuri aproape zilnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.