Viata de noapte din Barcelona. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Barcelona

Efervescenta, plina de viata si ideala pentru iubitorii de muzica electronica, viata de noapte din Barcelona este extrem de apreciata de catre turisti. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa retezi din Barcelona, vezi in lista de mai jos.

0
2044

Efervescenta, plina de viata si ideala pentru iubitorii de muzica electronica, viata de noapte din Barcelona este extrem de apreciata de catre turisti.
Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa retezi din Barcelona, vezi in lista de mai jos.

Paradis al muzicii electronice. Viata de noapte din Barcelona. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Barcelona

Oras cu o bogata istorie culturala, Barcelona vine cu multe optiuni si pentru petrecareti. Orasul nu doarme niciodata, astfel incat, adevarata distractie incepe abia la orele 02.00 si tine pana mult dupa zorii zilei, potrivit nightlife-cityguide.com.
Cluburile se adreseaza multor genuri muzicale, insa exista o preferinta pentru muzica electronica. Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Digitalism, 2ManyDjs, Luciano, Ricardo Villalobos, Tiga, Yall si Franz Ferdinand sunt nume cunoscute de fanii muzicii electronice si care vin constant sa mixeze muzica in cluburile din Barcelona.
Tot in Barcelona are loc si „Sonar”, un important festival international de muzica electronica.
Cluburi in care poti merge cu prietenii: Macarena Club (Adresa: carrer Nou de Sant Francesc 5 Barcelona 08002), Karma (Adresa: plaça Reial 10 Barcelona, Barcelona 08002), Opium Mar BCN (Adresa: passeig Marítim Barcelona 08003).

Viata de noapte din Barcelona. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Barcelona: Localuri si baruri

Daca doriti o atmosfera ceva mai linistita, puteti sa mergeti in cluburile de jazz sau intr-un bar in care sa savurati un cocktail.

Dry Martini: Aribau, 162-166- Dry Martini este cunoscut drept unul dintre cele mai bune baruri de cocktail-uri din lume. Cunoscut pentru gama variata de cocktail-uri si interiorul elegant, barul este popular mai ales printre tinerii de 30 de ani.

Poble Sec: Creu del Molers, 17 – Localizat intr-o fosta ferma, Tinta Roja ofera o atmosfera călduroasa si boema. Un adevarat “spatiu de arta”, Tinta Roja este in acelasi timp un bar, un loc de expozitie, teatru, sala de dans si de concerte.

Tarantos: Cartierul Gotic, Plaza Real – Tarantos este una dintre cele mai vechi baruri de flamenco si functioneaza din 1963.

(newbarcelonatravel.com)

Viata de noapte din Barcelona. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Barcelona: Distractia, impartita pe zone

Barceloneta este o zona extrem de populara in randul tinerilor, cu multe restaurante si baruri. Zona se afla aproape de plaja, astfel incat, distractia continua si pe faleza. Tot aici veti gasi Barul Eclipse, de unde poate fi admirata privelistea superba.

La Rambla este un bulevard situat in centrul orasului vechi, fiind un punct important al vietii de noapte din Barcelona.
La Rambla este un bulevard lung de putin peste un kilometru, de-a lungul caruia veti gasi baruri, cluburi, dar si diverse spectacole stradale.

Gotic se afla situat in apropiere de La Ramblas. Monumentele gotice amplasate in zona au inspirat numele cartierului. Locatia este ideala daca va doriti o atmosfera boema si pub-uri cu preturi ieftine. Bar guru sau Margarita Blue sunt printre cele mai populare locatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.