Locuri de muncă în Finlanda. Se caută pavatori, cazare asigurată

0
639
FOTO: bonnyblum/Pixabay.com
FOTO: bonnyblum/Pixabay.com

O firmă finlandeză caută angajați în România. Aceste locuri de muncă în Finlanda se adresează celor care se pricep la pavare. Se caută 14 muncitori pentru pavarea de suprafețe, drumuri publice, curți și grădini.

Se cere experiență în domeniu de minim 2 ani, seriozitate, punctualitate, flexibilitate în cazul efectuării de ore suplimentare, experiență internațională a candidaților va fi luată în considerare și constituie un avantaj.

Potrivit anunțului de angajare pentru aceste locuri de muncă în Finlanda se cere, obligatoriu, cunoașterea limbii engleze. Salariul este între 12 și 14 euro brut pe oră, în funcție de experiență.

Se oferă asigurare de sănătate, cardurile necesare de muncă necesare în Finlanda, echipamentul de lucru, concediu plătit. Cazarea este asigurată de către angajator contra sumei de maxim 250 de euro pe lună, în funcție de locație.

Durata contractului este între 6 și 8 luni. Pentru mai multe detalii trebuie să vă adresați agențiilor județene de ocuparea forței de muncă de care aparțineți. Detalii găsiți și – aici.

Locuri de muncă în Finlanda. Se caută și în construcții

Mai există, în această perioadă, o ofertă și pentru muncitori în domeniul construcțiilor.

Se cere experiență în domeniu de minim 3 ani, seriozitate, flexibilitate pentru a face ore suplimentare și cazier curat. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Finlanda trebuie să știe limba engleză.

Salariul este cuprins între 12 și 15 euro brut pe oră, în funcție de experiență. Angajatorul oferă asigurare de sănătate, carduri de muncă necesare în Finlanda, echipament de lucru, concediu plătit, iar cazarea este asigurată contra sumei de maxim 250 de euro pe lună, în funcție de locație. Durata contractului este între 8 și 10 luni și începe din luna martie.

Aceeași firmă caută și croitori industriali/tapițeri, pentru „activitatea specifică liniei de producție, într-o fabrică de mobilă”. Se cere experiență de cel puțin 2 ani, „punctualitate, flexibilitate dacă se vor efectua ore suplimentare”.

De asemenea, cei interesați de aceste locuri de muncă în Finlanda trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză, nivel conversațional. Salariul este între 10 și 14 euro brut pe oră, în funcție de calificare și experiență.

Contractul de muncă este pe perioadă îndelungată, se lucrează în schimbul, iar lucrul începe imediat.

Se caută și operatori CNC, care trebuie să știe să „efectueze microprelucrări de precizie pe CNC-uri de strunit și frezat (sistem de litografiere cu laser-opțional).

Se cere experiență în domeniu de minim 4 ani, seriozitate și disponibilitate pentru a face ore suplimentare. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Finlanda trebuie să știe, obligatoriu, limba engleză.

Salariul este între 13 și 17 euro brut pe oră, în funcție de experiență și calificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.