Viata de noapte din Timisoara. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Timisoara

Timisoara este inima Banatului si cand vine vorba de distractie. Cluburile si localurile din vestul tarii si-au propus sa faca concurenta celor din Capitala, banatenii fiind cunoscuti pentru mandria lor.

0
1791

Timisoara este inima Banatului si cand vine vorba de distractie. Cluburile si localurile din vestul tarii si-au propus sa faca concurenta celor din Capitala, banatenii fiind cunoscuti pentru mandria lor.
Daca veti ajunge in Timisoara si doriti sa va distrati, aveti oferte variate din care puteti alege

Viata de noapte din Timisoara. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Bucuresti

Club Heaven: Strada Ripensia, Nr. 40, Timișoara
Este renumite ca fiind unul din cele mai bune cluburi din Timisoara. Portile localului sunt de cele mai multe ori trecute de „lumea buna a Banatului”, iar consumatiile de la mese ajung sa depaseasca si o mie de euro.
Este locul apreciat pentru atmosfera si muzica de catre multi tineri, iar animatoarele aflate in colturile clubului sunt extrem de apreciate pentru miscarile lor de dans.

Viata de noapte din Timisoara. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Bucuresti: Fratelli

Fratelli poate fi vizitat si in Timisoara, nu doar in Bucuresti. Daca iti doresti o locatie familiara, de care toata lumea stie, poti incerca acest club.

Viata de noapte din Timisoara. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Bucuresti: Porky’s

Muzica dansanta si bauturile care curg fac parte din atmosfera locului. Aici se petrece pana in zori, fiind un club in care distractia e la ea acasa. Porky’s se afla situat in inima complexului studentesc.

Viata de noapte din Timisoara. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Bucuresti: Jazzissimo Lounge

Localul din Bastion ii așteaptă pe turisti si timisoreni cu seri speciale, cu zile de film si cu momente artistice deosebite. Locul are o capacitate de Aproximativ 150 de persoane, fiind una din cele mai noi destinatii din oras.

Viata de noapte din Timisoara. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Bucuresti: Molly Malone’s

Irish pub de renume, situat in centrul istoric al orasului. Pub-ul poate gazdui pana la 400 de persoane, fiind locul in care poti savura un Guiness si asculta muzica live sau, in unele seri, sa te bucuri de evenimente sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.