Antreprenor acasa: 33.000 de euro pentru romanii din strainatate care isi deschid afacere in Romania

S-a dat startul unui nou proiect, adresat romanilor din diaspora. Proiectul "Antreprenor acasa" promite finantari de 33.000 de euro pentru romanii din strainatate care isi deschid afacere in Romania.

0
1756

S-a dat startul unui nou proiect, adresat romanilor din diaspora. Proiectul „Antreprenor acasa” promite finantari de 33.000 de euro pentru romanii din strainatate care isi deschid afacere in Romania.
Potrivit ultimelor informatii furnizate de Ziarul Financiar, fiecare roman care doreste sa se intoarca in tara si sa isi deschida o afacere , poate primi circa 33.000 de euro.
Banii provin din proiectul „Antreprenor acasa”, iar acest proiect este cofinantat din fonduri europene.

Cum te poti inscrie in proiectul care promite 33.000 de euro pentru romanii din strainatate care isi deschid afacere in Romania

Iata ce trebuie sa stii daca te gandesti sa iti deschizi o afacere la tine in tara:

„Prin intermediul Platformei e-learning 100% Antreprenor, 300 de persoane vor beneficia de Programul integrat de formare antreprenoriala. Tuturor persoanelor inscrise in proiect li se ofera posibilitatea participarii la concursul de planuri de afaceri”, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Inceptus Romania, cei care au implementat proiectul.

Fiecare roman care isi doreste sa se intoarca acasa si sa puna bazele unui astfel de proiect, se poate inscrie.
Proiectul se va desfasura pe o perioada de trei ani, iar locurile sunt limitate.
Doar 350 de participanti sunt acceptati in cursa de 33.000 de euro pentru romanii din strainatate care isi deschid afacere in Romania.

Cele mai bune 56 planuri de afaceri non-agricole, cu exceptia celor din regiunea Bucuresti-Ilfov, vor fi finantate si vor primi servicii personalizate de consiliere, consultanta sau mentorat pentru dezvoltarea afacerii.

33.000 de euro pentru romanii din strainatate care isi deschid afacere in Romania

“Antreprenor Acasa” are o valoare totala eligibila de 15,1 mil. lei, dintre care 12,8 milioane de lei vor veni din contributia Uniunii Europene si 2,2 mil. din bugetul national al Romaniei.
Proiectul este realizat in parteneriat cu Asociatia Dezvoltarea Capitalului Uman, Comunitatea romanilor din Belgia si SC FiaTest SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.