Cadouri de nunta in Franta. Asa nu dai gres

0
1439
cadouri de nunta in franta

Cadouri de nunta in Franta – Cadoul sub formă de bani este aparent ceva obișnuit nu doar în România, ci și în majoritatea țărilor lumii din motiv că este foarte practic și mai ales, de ajutor tinerilor miri. În fiecare țară a lumii este o sumă medie care este oferită însurățeilor în cea mai importantă zi din viața lor.

Această sumă este determinată de mai multe criterii, dar cert este că nu este mereu direct proporțională cu nivelului de trai al cetățenilor, în unele țări aceasta depășește veniturile medii pe lună ale unei familii. Totuși, dacă vei fi invitat la o nuntă în străinătate, vei știi aproximativ ce sumă de bani să dăruiți tinerilor.

Cadouri de nunta in Franta

Dacă mergi la o nuntă în Franţa trebuie să ştii că darul este aproximativ 150 $. Asta dacă nu mergi la o nuntă cu ştaif, căci altfel preţurile trec cu uşurinţă peste 200 de dolari.

Alte cadouri pe care le poţi da la o nuntă în Franţa sunt reprezentate de gift carduri. Poţi cumpăra un card de la magazinele pentru casă, cum ar fi Home Depot.

Altă idee de cadou pentru tinerii insurăţei constă în achiziţionarea unor seturi de oale, farfurii, tigăi, etc. Lucruri pe care orice gospodină trebuie să le aibă în bucătărie. Aici găseşti o mulţime de seturi bune dăruit, iar preţurile nu sunt deloc piperate.

Cadouri de nunta in Franta

Dacă mirii sunt persoane mai boeme avem o listă de cadouri mai speciale. Te poţi inspira de aici şi cu siguranţă cu un astfel de cadou nu o să dai greş, iar soţii nu vor uita prea cu când surpriza ta.

Ceasuri de perete clasice, cu imprimeuri sau avantgardiste.
Cutii de bijuterii sau de depozitare.
Pahare pentru vin în suporturi creative.
Seturi de picnic.
Statuete de dimensiuni mari.
Vaze în diverse forme și culori.
Rame creative pentru fotografii de familie.
Seturi pentru ceai.
Telefoane clasice, decorative.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.