Cadouri de nunta in Italia. Cum sa-i surprinzi

0
1232
cadouri de nunta in italia

Cadouri de nunta in Italia. Casatoria este un moment unic in viata, motiv pentru care trebuie celebrat asa cum se cuvinte. Mirii au nevoie de incurajari si de un mic rasfat din partea invitatilor. De regula, pe langa darul traditional in bani, la nunta se ofera si cadouri.

Ca de exemplu:

Album foto de nunta: nunta este un moment ce trebuie importalizat astfel incat sa dureze toata viata. Fii tu cel care ofera mirilor un album foto, pentru amintiri deosebite! Juliana iti pune la dispozitie zeci de albume foto cu o estetica rafinata si un design impecabil. De la clasicul alb la combinatii inedite de culori si texturi, albumele nostre foto sunt o dovada a bunului gust. Albumele sunt disponibile in varianta clasica (individuala) dar si la set (album cu trei sectiuni).

Rame foto: o rama foto este intodeauna un cadou ideal pentru o nunta. In varianta clasica (pentru o singura fotografie) sau in varianta multipla (pentru 4 sau 5 fotografii), rama foto este o varianta originala prin care sa-ti arati respectul pentru evenimentul in sine. Gasesti aici o lista de preturi.

Cadouri de nunta in Italia

La nunta darul pentru invitații generali este cuprins intre 800-1500 lei în functie de gradul de apropiere de miri. Pentru invitații foarte apropiați darul incepe de la 2000 lei de regula și merge cat de sus va tine bugetul.

Cadouri de nunta in Italia

Cadouri utile: din categoria cadourilor mai putin formale, poti alege cadouri personalizate si foarte utile, ca de exemplu: cani si pahare pentru miri, cutii pentru verighete, dopuri pentru sticla, evantai pentru mireasa, pixuri pentru cununie si chiar cutit special pentru tortul mirilor.

O alternativă pentru un cadou aparte poate fi reprezentată chiar și de o sticlă de băutură fină, care va fi apreciată de un adevărat cunoscător al băuturilor care fac parte din gama de lux. Fie că este vorba despre un prieten apropiat sau coleg, o sticlă de șampanie de lux poate fi cu siguranță un cadou memorabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.