Chirii la Berlin. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Berlin

Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Berlin. Germania este una din tarile europene fruntase ca numar de imigranti romani. Si aici, chiriile variaza, in functie de oras si tipul imobilului pe care il cautati.

0
2430

Germania este una din tarile europene fruntase ca numar de imigranti romani. Si aici, chiriile variaza, in functie de oras si tipul imobilului pe care il cautati. O garsoniera se poate inchiria cu aproximativ 500 de euro, iar un apartament cu 2 sau mai multe camere cu cel putin sau peste 1000 de euro.
Iata cateva din anunturile promovate de proprietarii germani.

Chirii la Berlin. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Berlin

Garsoniera Berlin – 450 euro

Cu o suprafata de 55 mp si aflat intr-o locatie centrala, garsoniera este mobilata si se afla intr-o cladire cu acces si vedere la curet.
Imobilul cuprinde 3 paturi de o persoana, un dulap, o masa cu 4 scaune tapitate, cablu TV si acces la internet.
Garsoniera are o bucatarie complet utilata cu aragaz, frigider, filtru de cafea, prajitor de paine.

Garsoniera Berlin – 500 euro

Suprafata imobilului este de 30 mp si este situat in Berlin – Pankow. Garsoniera este amenajata cu balcon, incalzire centrala, podele din lemn, baie cu dus si bucatarie complet utilata.
Locatia ofera acces la metrou, autobuz sau tramvai si exista numeroase supermarket-uri in zona.

Apartament cu 2 camere – 1500 de euro

Cu o suprafata de 50 mp, imobilul vine complet utilat si mobilat si dispune de cablu TV si internet.
Apartamentul este valabil incepand cu data de 1 iunie 2018. Mai multe detalii aici .

Un alt proprietar cere pentru un apartament de 2 camere o suma mai mica, de 1100 euro. La fel ca mai sus, imobilul este disponibil incepand cu data de 1 iunie 1018.
In Germania, apartamentele de 2 camere si garsonierele sunt extrem de greu de gasit, fiind cele mai cautate. Din acest motiv, cei care isi cauta chirie in Germania trebuia sa isi aloce timpul necesar inainte de a se muta propriu zis.
Multi opteaza inchirierea unui apartament cu 3 camere, pe care il impart cu alti locatari.
Un apartament cu 3 camere poate fi achizitionat si la pretul de 1500 de euro (conditii modeste), iar cei care cauta conditii ceva mai luxoase, vor scoate din buzunar cel putin 3000 euro.

Chirii la Berlin. Cat costa sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament sau o garsoniera in Berlin

Garsonierele scoase la vanzare pornesc de la suma de 61.000 si urca pana la 135.000 euro. Locatia imobilului, vechimea cladirii in care se afla contribuie la stabilirea pretului de final.
Apartamentele cu 2 camere pornesc de la 99.000 euro si pot depasi pragul de 150.000 euro, iar imobilele cu 3 camere costa intre 300.000 si 450.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.