Ce poti face intr-o excursie in SUA. Locuri inedite

0
797
Ce poti face intr-o excursie in SUA

Daca te gandesti la ce poti face intr-o excursie in SUA, ei bine ti-am pregatit o lista plina de lucruri de care cu siguranta o sa te indragostesti, iar aceasta escapada o sa fie de neuitat.

Chicago

Chicago este orașul clasic american, situat pe malul lacului Michigan. Centrul cu zgârie-nori este cu adevărat impresionant, mai ales că acolo poți urca în cea mai înaltă clădire din ţară, Willis Tower. În plus, dacă îți învingi teama de înăltime, de sus vei admira oraşul până departe, păşind pe fundul din sticlă al construcției.

Foarte intersant este contrastul dintre downtown și restul orașului, care se întinde pe o suprafată imensă, cu niște zone ce parcă au rămas în anii 80. Tot în acea perioadă pare că ai ajuns și când privești trenul suspendat cu un aer vintage, care trece printre zgârie-nori și își continuă traseul complicat, ajungând deasupra caselor tipic americane de la periferie.

Ce poti face intr-o excursie in SUA. Miami

Welcome to Miami! Bienvenido a Miami, unde sper că ajungi odihnit. Nu de altă, dar vei fi întâmpinat de un cocktail gigantic la terasele de pe Ocean Drive și va trebui să stai la coadă pentru a intra în cele mai exclusiviste cluburi din oraș.

Dacă nu ești chiar pe party mood, oricum îți vor umple programul plajele, valurile, palmierii și clădirile în stil Art Deco.

Nu uita să ajungi și în downtown, acolo unde te poți plimba gratuit printre zgârie-nori cu Metromover. Apoi, mută-te în Miami Beach, mergi la shopping pe Lincoln Road și bucură-te de atmosfera de vacanţă. Poate te hotărăşti să îți faci și un tatuaj la Miami Ink!

Key West

Cât de tare ar fi să ajungi în cel mai sudic punct continental al Statelor Unite? Ei bine, odată ce traversezi celebrul pod de 7 mile lungime (7 miles Bridge), construit în Marea Caraibilor, constați că ai ajuns într-un orăsel colorat, în care distracția pare prioritatea absolută.

Ești în Key West, acolo unde fiecare casă are obligatoriu piscină și unde te vei trezi invidiindu-i pe americanii pensionari bogați, care își fac ieșirea din viată în stil tropical.

Ce poti face intr-o excursie in SUA. Death Valley

Acesta este mai fierbinte loc de pe Glob. Poți vizita și dunele de nisip Stovepipe, muzeul boraxului, iar seara te poți îmbarca către Las Vegas.

SAN FRANCISCO

Vizitarea renumitului orășel Sausalito, cu o vedere deosebită asupra golfului și orașului San Francisco. Acest orășel impresionează prin aspectul mediteranean și prin farmecul deosebit al teraselor de pe faleză.

Poți continua cu vizitarea Văii Sonoma, renumită pentru frumusețea peisajului, cu vizite și degustări de vinuri în cele mai cunoscute podgorii din California. Se vizitează și pitorescul orășel în stil spaniol Sonoma. Preț informativ: 150 USD/persoană (minim 20 plătitori).

Seara, poți face un tur San Francisco by night, incluzând cele mai populare atracții ale orașului: colină Twin Peaks, vedere de pe Golden Gate, Chinatown, Plaja de Nord, Cartierul Financiar, se traversează Bay Bridge, Insula Comorilor (de unde se vede spectaculos orașul) și Embarcadero. Preț informativ: 60 USD/persoană (minim 20 plătitori).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.