Afaceri romanesti in Dubai. Povesti de succes

0
1873
Afaceri romanesti in Dubai

Sunt cateva afaceri romanesti in Dubai ce au ajuns sa tina primele pagini ale ziarelor internationale. Mai jos gasesti doua exemple de romani ce si-au luat inima-n dinti si au plecat departe de familie pentru un trai mai bun si au reusit.

N-a fost usor, dar acum se bucura de roadele muncii lor, care nu sunt deloc putine, caci… Intreaga lume vorbeste despre ei.

Adriana Usvat s-a mutat in Emirate in urma cu 15 ani. In Dubai s-a mutat de curand, de cand conduce propria afacere. Are peste 200 de angajati, iar ea este Managing Partner al unei dintre cele mai apreciate agenții ce furnizează servicii de marketing în zona Golfului. Firma sa este organizata in 4 divizii care acopera destul de bine piata: Marketing, Modele, Evenimente, Digital. FLC Group, compania Adrianei Usvat, are în portofoliu peste 500 de campanii, pentru peste 50 de branduri. Cativa dintre clientii sai sunt: Givenchy, Nestlé, Panasoni, Gucci, Guerlain, etc.

Afaceri romanesti in Dubai

O alta poveste cu iz romanesc vine de aceasta data din zona invatamantului. In Dubai, o romanca a pus bazele unei scoli in care se vorbeste… doar romana. Eleonora Stoicescu este vice – preşedintele Asociatiei sociale si culturale a romanilor din UAE, profesor de romana si a infiintat Scoala romaneasca din Dubai. Pentru cei care locuiesc in straintate si le e dor de un cantec popular sau o vorba in romana le recomandam sa treaca pragul acestei scoli, caci acolo o sa gasiti multi romani.

Dubai – paradis fiscal pentru investitori

EAU au portile deschise pentru romanii care doresc sa faca afaceri peste hotare. Investitorii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Dubai, iar numarul de linii aeriene care efectueaza zboruri zilnice catre Dubai a crescut considerabil in ultimii ani.
Pentru ghidarea celor care doresc sa faca business in Emirate, exista o institutie care poate folosi drept exemplu si altor tari – Federal Competitiveness and Statistics Authority. Aceasta Autoritate Federala pentru Competitivitate si Statistica este o institutie care inlesneste investitorilor intrarea in UAE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.