Salarii la Lidl in Anglia

Retailer-ul german Lidl activeaza pe piata din Marea Britanie inca din anul 1994. In prezent, numara peste 650 de magazine deschise in mai multe orase si numara peste 20.000 de angajati. Iata cifra de salarii la Lidl in Anglia.

0
2335

Retailer-ul german Lidl activeaza pe piata din Marea Britanie inca din anul 1994. In prezent, numara peste 650 de magazine deschise in mai multe orase si numara peste 20.000 de angajati. Iata cifra de salarii la Lidl in Anglia, potrivit unei analize facute de glassdoor.co.uk.

Salarii la Lidl in Anglia

Salariul creste ierarhic, odata cu pozitia. Astfel, angajatii care lucreaza la casa sunt platit cu 8.75 lire sterline pe ora, conform ultimelor mariri salariale care au avut loc in 2016. In locatiile din Londra si imprejurimi, angajatii sunt platiti chiar si cu 10.20 lire sterline pe ora.
Aceste cresteri de salarii la Lidl in Anglia care au inceput odata cu anul 2016 si s-au concretizat in 2017, a venit ca o amenintare pentru ceilalti concurenti de pe piata de retail.
Telegraph.co.uk anunta ca salariile oferite de Lidl depasete venitul minim pe economie, stabilit la 7.50 lire sterline pe ora, pentru angajatii de peste 25 de ani.

Mai mult, reprezentantii Lidl au anuntat in 2017 ca au plan sa mai deschida cateva magazine pe teritoriul Marii Britanii. Odata cu noile magazine, aproximativ 500 de locuri de munca vor fi scoase la bataie.

„Suntem supermarketul cu cea mai rapida crestere, iar afacerea noastra continua sa devina din ce in ce mai puternica. Este normal sa ne aratam fidelitatea catre angajatii nostri in aceeasi masura in care si ei o fac fata de companie si clientii nostri, zi de zi”, a spus Christian Hartnagel, director executiv Lidl.

Prin comparatie, un angajat Lidl in Romania are un venit mediu de cel putin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), su­ma ce inclu­de si bo­nu­rile de masa. Un lucrator comer­cial sau un lu­crăator din de­pozitele Lidl poate ajun­ge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu ti­chete de masa incluse.

In Romania, retailer-ul german are aproximativ 4.000 de angajati. Lidl ofera un pachet salarial in trepte. Prin urmare, in primii trei ani de activitate in companie, salariul creste in fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.