Italia. Două românce, mamă și fiică, și-au pierdut viața într-un accident rutier

0
502
FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Două românce, mama și fiică, și-au pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 14 decembrie, în localitatea San Gregorio di Veronella din provincia Verona. A fost și o a treia victimă, un tânăr, care a fost grav rănit.

Presa locală scrie că tragedia s-a produs în jurul orei 22:00. Două autoturisme s-au ciocnit frontal. Într-una dintre mașini, un Peugeot, cele două femei din România, în vârstă de 52 și 28 de ani, iar la volanul celeilalte mașini, un Volkswagen Golf, era un tânăr de 22 de ani.

În urma impactului, cele două femei și-au pierdut viața pe loc, iar tânărul din Golf a fost transferat de urgență la Spitalul Borgo Trento din Verona. Toate victimele au fost blocate în mașini și a fost nevoie de o echipă de descarcerare.

Potrivit Rotalianul.com, cele două femei se numesc Elena Viviana Grigore (52 de ani) și Roxana Maria Grigore (28 de ani). Ambele erau rezidente de mai mulți ani în localitatea italiană San Martino Buon Albergo din aceeași provincie, situată la aproximativ 25 de kilometri de locul accidentului.

Tânărul de 22 de ani este italian, se numește Nicola Grima și este orginar din Alberedo d`Adige, aceeași provincie. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a descoperi cauzle care au dus la producerea accidentului și pentru a atribui eventuale responsabilități.

Din primele informații, potrivit Verona Sera, accidentul ar fi fost provocat din vina tânărului șofer, care ar fi intrat într-o curbă pe sensul opus de mers și s-a ciocnit de Peugeot-ul în care se aflau româncele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.