O menajeră româncă e acuzată că a furat bijuterii de 60 de milioane de euro

0
561
FOTO: StockSnap/Pixabay.com
FOTO: StockSnap/Pixabay.com

O menajeră româncă este acuzată de furtul a bijuterii de peste 50 de milioane de lire sterile, echivalentul a aproximativ 60 de milioane de euro, din reședința Tamarei Eccleston, fiica magnatului care a deținut Formula 1. Potrivit anchetatorilor, românca purta cercei cu diamante în valoare de 300.000 de lire sterline în momentul în care fost reținută în aeroport.

Potrivit Dily Mail, românca, în vârstă de 47 de ani, avea cercei cu diamante de 18 carate, identici cu cei furați din casa Tamarei Ecclestone, iar la aeroport se pregătea să se îmbarce într-un avion care urma să o ducă în Italia.

Femeia și fiul ei, în vârstă de 29 de ani, au fost acuzați că au participat la furtul din reședința din Londra, evaluată la 70 de milioane de lire sterline, care aparține Tamarei. Cei doi au avut deja prima înfățișare la instanța de judecată.

La sfârșitul anului trecut, o menajeră româncă a fost acuzată în Italia că a participat la un jaf.

Un avocat italian, când s-a întors acasă, a fost așteptat de doi indivizi mascați și înarmați în dormitor. L-au legat de pat și apoi l-au determinat să spună unde sunt banii, amenințându-l cu o armă.

Cei doi tâlhari au furat 20.000 de euro, bani care erau ascunși într-o cutie de încălțăminte, dar și alte obiecte de valoare, printre care bijuterii, potrivit foggiatoday.it.

Potrivit jurnaliștilor italieni, menajera, Simona S. a fost de la început pe lista suspecților, pentru că era singura persoană, cu excepția avocatului, care știa să dezactiveze sistemul de alarmă. Oamenii legii au început să o bănuiască de faptul că ar avea legătură cu jaful și după ce au văzut că sistemul de supraveghere video a fost închis exact în intervalul în care tâlharii au fost în casă.

Menajera din România, în vârstă de 36 de ani, este singura persoană arestată în acest caz, deocamdată, iar polițiștii cred că tâlharii sunt persoane apropiate din anturajul ei, care deocamdată nu au fost identificați.

FOTO: StockSnap/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.