Locuri de muncă în Olanda. Ce salariu primește un necalificat

0
807
Locuri de muncă în Olanda pentru necalificați FOTO: ValdasMiskinis/Pixabay.com
Locuri de muncă în Olanda pentru necalificați FOTO: ValdasMiskinis/Pixabay.com

O firmă din localitatea olandeză Kop van Noord-Holland caută în România mai mulți angajați care să lucreze ca muncitori necalificați. Aceste locuri de muncă în Olanda sunt în domeniul grădinăritului și horticulturii.

Potrivit descrierii job-ului, muncitorii se vor ocupa de „plantarea, curățarea, recoltarea și ambalarea conopidei, iar în perioada recoltării se lucrează în echipă”.

Pentru aceste locuri de muncă în Olanda se cere condiție fizică bună, iar „experiența constituie un avantaj, dar nu este necesară” pentru că se va face un instructaj.

Se cere cunoaștere minimă a limbii engleze, atât cât să angajatul să poată purta o conversație simplă. Salariul brut este de 10 euro pe oră pentru persoanele cu vârsta mai mare de 21 de ani. Pentru asigurarea medicală se plătesc 3,39 euro net pe zi.

Cei interesați de aceste locuri de muncă în Olanda mai trebuie să știe că firma pune la dispoziție apartamente. Vor sta 2 persoane în cameră la un preț de 50 de euro pe săptămână. Bucătăria și dușurile se folosesc la comun.

Contractul poate începe până pe 1 martie și se încheie la sfârșitul lui octombrie. Cei interesați trebuie să trimită un CV Europass în limba engleză la consilierul EURES Olanda la adresa: evert.vandermeijden@uwv.nl si pentru monitorizare la simona.palcu @dj.anofm.ro. Angajatorul va lua legatura doar cu persoanele potrivite. Mai multe detalii puteți afla de aici.De asemenea, vă puteți adresa, pentru aceste locuri de muncă în Olanda, și agențiile de ocuparea forței de muncă din județele în care locuiți.

Locuri de muncă în Olanda. Se caută necalificați și pentru plantații de fructe și legume

O altă firmă olandeză, din localitatea Veluwe, este în căutare de muncitori necalificați pentru plantații de fructe și legume.

„Responstabilitățile includ: plantarea, curățarea de buruieni, tăierea și recoltarea căpșunilor, zmeurei și prazului, pregătirea plantelor pentru plantare, curățarea și ambalarea prazului.

Lucrările se desfășoară atât în sere, cât și în afară, în principal stând în picioare. Munca se desfășoară pe parcursul întregului an, se lucrează 6 zile pe săptămână, în medie 40 – 45 de ore pe săptămână.

În funcție de nevoile din sezon se poate lucra și duminica. Perioada minimă de angajare cerută de angajator este de 8 săptămâni. Munca se poate desfășura în diferite locații pe o distanță de până la 35 km de la cazare la locul de muncă. Transportul la locul de muncă este organizat de către companie”, se arată în anunțul de angajare.

Nu se solicită cunoașterea unei limbi străine. Salariul se plătește luna în jurul datei de 25 a lunii, în contul bancar al angajatului. Se plătește cu 10,05 euro brut pe oră fără bonusuri și ore suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.