Locuri de munca in Scotia – experienta nu este necesara, iar salariile sunt duble fata de cele din Romania

0
1172

Romanii reprezinta a doua cea mai mare minoritate de imigranti din Anglia, insa desi foarte multi romani inca opteaza pentru aceasta tara, o mare parte dintre ei aleg Scotia. Asta deoarece, conform celor care lucreaza deja acolo, traiul de viata este unul mai bun, preturile fiind putin mai mici, comparativ cu orasele mari din Anglia, precum Londra, de exemplu. Astfel, in randurile de mai jos va prezentam cateva exemple de locuri de munca in Scotia, atat pentru cei cu experienta, cat si pentru cei fara.

Locuri de munca in Scotia – in ce domenii puteti sa lucrati

In ceea ce priveste locurile de munca disponibile in Scotia, oferta este destul de variata. Astfel, asa cum veti vedea si in randurile de mai jos, exista posturi vacante pentru bucatari (job care necesita experienta in domeniu, desigur), dar si pentru persoane care sa lucreze in solarii sau care sa ingrijeasca persoane la domiciliu. Mai multe detalii despre locurile de munca in Scotia, in randurile de mai jos.

Exemple de locuri de munca in Scotia

  • Sous chef in restaurant

Descriere firma:

Firma de recrutare Head-Hunting, cu o activitate de 20 de ani in recrutarea nationala si internationala, va ofera oportunitatea de a lucra in hoteluri si restaurante din Marea Britanie, fara a plati nici un fel de comision sau taxa.

Descriere job:

Sous chef pentru un restaurant din Scotia, langa Dundee;

Salarizare 1650 lire/luna + tips 150-200 lire/luna, aprox. 2400 euro net/luna;

Cazare gratuita;

Contractele sunt legale, pe perioada nedeterminata, cu asigurari medicale si sociale incluse.

NU SE PLATESTE NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA!

Toate interviurile se vor tine pe Skype, cu camera web, asadar, nu trebuie sa va deplasati la sediul firmei.

Cerinte

– diploma de calificare bucatar;

– experienta minim 1 an pe o pozitie similara;

– limba engleza la nivel mediu obligatoriu;

– disponibilitate pentru contract de 1-2 ani.

Informatii suplimentare la numarul de  telefon: 0723188550 sau la adresa de e-mail office@head-hunting.ro

Ospatar/ personal curatenie si spalat vase

Descriere job:

locuri de munca in restaurante din Scotia;

cunoasterea limbii engleze nu este obligatorie;

experienta nu este necesara.

Beneficii:

Salarii cuprinse intre 220 si 250 lire/saptamana;

Cazare si masa asigurate de angajator;

Plata se face saptamanal;

Salariul creste treptat, odata cu nivelul de experienta;

Programul de lucru este de 9 ore/zi, 6 zile/saptamana.

Pentru mai multe detalii, trimiteti sms la numarul de telefon 0040742811288.

 

Personal pentru cules fructe/legume in solarii

Descriere job

SC YSIIEA SRL, agentie de recrutare personal in strainatate, recruteaza personal pentru cules legume/fructe in solarii, in Scotia. Se lucreaza in general cu fructe precum capsuni,, zmeura, mure, afine si coacaze sau legume precum varza, broccoli si conopida.

Beneficii

Salariu este de 8,21 lire/ ora, iar orele suplimentare sunt platite cu 12,31 lire/ora. Se lucreaza intre 8 si 10 ore pe zi, 6 zile/saptamana.

Contractul se semneaza direct cu ferma la care veti lucra;

Cazarea este la caravana, iar costul este de 52,85 lire/saptamana, cu utilitati incluse. Cuplurile vor sta in camere diferite.

Sezonul dureaza pana in septembrie-octombrie. Dupa terminarea sezonului, puteti alege sa fiti transferati la o alta ferma de legume/fructe, daca doriti.

 

Mai multe detalii AICI.

Infirmier la domiciliu

Descriere job:

Daca vorbesti limba engleza la nivel conversational, detii permis de conducere categoria B si esti o persoana rabdatoare si harnica, iti oferim acum sansa perfecta de a obtine un job de infirmier la domiciliu in Scotia! Aplica acum, chiar daca nu ai experienta sau calificare in domeniu si poti castiga minim garantat 1.500 GBP/ luna, ai contract de munca pe perioada nedeterminata, masina de serviciu, ore suplimentare garantate si nu trebuie sa platesti nimic inainte, pentru ca ai biletul de avion oferit gratuit de catre compania britanica! Profita acum de aceasta oferta, ai interviu direct cu angajatorul, semnezi contractul de munca inca din tara si pleci foarte rapid!

Responsabilitati:

Sa acorde ingrijire la domiciliul pacientilor, sa se deplaseze cu masina de la un client la altul si sa lucreze atat in echipa, cat si singur.

Beneficii:

Se ofera cazare la comun: 1 persoana/camera, chiria (circa 220 lire/luna), cat si depozitul, se deduc din salariu sau se platesc de catre angajat direct proprietarului in functie de aranjamentele cu cazarea. Utilitatile si taxa consiliului local, se platesc de catre angajat in functie de consumul lunar;

Compania ofera masina si deduce costul acesteia din salariul angajatului in 10 rate lunare sau mai mult, pana la 1000 Lire. La momentul achitarii integrale a masinii, masina devine proprietatea angajatului, insa pana atunci angajatul are doar drept de folosinta. Compania plateste angajatului combustibilul: 0.40 GBP/mila. Asigurarea masinii este platita de companie si dedusa din salariul angajatului cu pana la 40 GBP/luna.

Alte cerinte:

Limba engleza minim conversational;

Detinerea unui permis de conducere valabil;

Nu se cere exprienta si calificare – se ofera formare profesionala.

Mai multe detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.