Locuri de muncă în Finlanda. Ce salarii au constructorii

0
696
Locuri de muncă în Finlanda FOTO: Life-Of-Pix/Pixabay.com
Locuri de muncă în Finlanda FOTO: Life-Of-Pix/Pixabay.com

Cei care sunt în căutare de locuri de muncă în Finlanda au la dispoziție câteva oferte interesante. Pentru mai multe detalii trebuie să vă adresați Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

De exemplu, o firmă care are lucrări pe întreg teritoriul Finlandei este în căutare de șase muncitori în domeniul construcțiilor. Se cere experiență în domeniu de minim 3 ani, seriozitate, flexibilitate pentru a face ore suplimentare și cazier curat. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Finlanda trebuie să știe limba engleză.

Salariul este cuprins între 12 și 15 euro brut pe oră, în funcție de experiență. Angajatorul oferă asigurare de sănătate, carduri de muncă necesare în Finlanda, echipament de lucru, concediu plătit, iar cazarea este asigurată contra sumei de maxim 250 de euro pe lună, în funcție de locație. Durata contractului este între 8 și 10 luni și începe din luna martie.

Locuri de muncă în Finlanda. Se caută și operatori CNC și tapițeri

Aceeași firmă caută și croitori industriali/tapițeri, pentru „activitatea specifică liniei de producție, într-o fabrică de mobilă”. Se cere experiență de cel puțin 2 ani, „punctualitate, flexibilitate dacă se vor efectua ore suplimentare”.

De asemenea, cei interesați de aceste locuri de muncă în Finlanda trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză, nivel conversațional. Salariul este între 10 și 14 euro brut pe oră, în funcție de calificare și experiență.

Contractul de muncă este pe perioadă îndelungată, se lucrează în schimbul, iar lucrul începe imediat.

Se caută și operatori CNC, care trebuie să știe să „efectueze microprelucrări de precizie pe CNC-uri de strunit și frezat (sistem de litografiere cu laser-opțional).

Se cere experiență în domeniu de minim 4 ani, seriozitate și disponibilitate pentru a face ore suplimentare. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Finlanda trebuie să știe, obligatoriu, limba engleză.

Salariul este între 13 și 17 euro brut pe oră, în funcție de experiență și calificare. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată și poate începe din luna martie.

Cei interesați trebuie să trimită CV-ul, model Europass, întocmit în limba română sau în limba engleză, la adresa de e-mail: cristian.ioanovici@vmp-group.ro; telefon +40748055419. Detalii aflați – aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.