Salariul la McDonald’s in Spania. Cat poti castiga in fast-food in Spania

Salariul la McDonald's in Spania. Cat poti castiga in fast-food in Spania. Spania a devenit o destinatie populara inca de acum mai bine de zece ani, in randul romanilor in cautare de locuri de munca.

0
1877

Spania a devenit o destinatie populara inca de acum mai bine de zece ani, in randul romanilor in cautare de locuri de munca. Alaturi de Italia, Spania aduna una din cele mai mari comunitati de imigranti romani.
Cei care doresc sa se angajeze la McDonald’s in Spania trebuie sa stie ca salariile nu sunt mari, comparativ cu alte joburi, cum ar fi cele din agricultura, pentru care multi romani au ales sa plece din Romania.
In restaurantele din Spania, un angajat va strange la finalul lunii mai putin de 1000 de euro

Salariul la McDonald’s in Spania. Cat poti castiga in fast-food in Spania

Iata care sunt salariile la McDonald’s in Spania:

Potrivit glassdoor.com, cei care lucreaza pe pozitia de Crew Member sunt platiti cu 5 euro pe luna, cu mult sub cifra oferita de alte state europene sau Statele Unite ale Americii.
Un casier la resturantele McDonald’s din Spania va incasa la sfarsit de luna intre 771 si 938 de euro.

Salariul la McDonald’s in Spania. Cat poti castiga in fast-food in Spania

Romanii, implicati intr-un atac xenofob intr-un restaurant McDonald’s din Spania

Franciza international a fost invaluita anul acesta intr-un scandal xenofob, dupa ce un angajat McDonald’s a pornit o politica agresiva impotriva romanilor.
Angajatul a emis un document intern prin care cerea angajatilor din restaurant sa nu serveasca clieti „tigani/romani”, dupa cum se arata in document.
Afisul a fost pus in vestiarul unitatii, iar fotografia a facut inconjurul presei.
In anunt, angajatul isi motiveaza decizia ca urmare a metodelor de inselatorie care ar fi fost folosite de romani, printre care cea cu bancnote false sau metoda „restului de bani”. In metoda cea din urma, clientul plateste cu o bancnota mare, iar cand vanzatorul ii da restul, el cere inapoi bancnota initiala, spunand ca are una mai mica, fara sa inapoieze restul, potrivit vozpopuli.com.

Oficialii McDonald’s au reactionat si l-au taxat pe angajatul care a ales sa justifice banii pe minus din casele de marcat, prin a da vina pe o minoritate.

„Vrem sa clarificam lucrurile in legatura cu un poster plasat intr-un restaurant al lantului nostru din Tara Bascilor. Precizam ca acesta este rezultatul actiunii personale a unui simplu angajat ?i în niciun caz nu raspunde unei instructiuni date de companie si de catre francizat.

La McDonald’s, noi respingem si condamnam categoric orice comportament discriminatoriu bazat pe sex, rasa, religie sau convingeri. Atat McDonalds, cat si francizatul considera aceasta problema serioasa si l-au avertizat pe manager.

Regretam profund aceasta situatie si ne cerem scuze fata de cei care s-au putut sim?i ofensati. De asemenea, dorim sa reafirmam ca suntem o companie ferm angajata in egalitate ?i diversitate, a?a cum am demonstrat în traiectoria noastra de peste 35 de ani in tara noastra, promovand in mod activ o atmosfera de respect in toate restaurantele noastre si printre toti angajatii nostri.”, se arata in comunicatul oficial transmis de McDonald’s Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.