Spania. O româncă a pus la cale un plan laborios pentru a pune mâna pe moștenirea soțului

0
510
FOTO: annazuc/Pixabay.com
FOTO: annazuc/Pixabay.com

O româncă în vârstă de 56 de ani a pus la cale un plan prin care să obțină averea fostului soț spaniol. Potrivit rechizitoriului procurorilor, românca a lăsat să se înțeleagă timp de câteva luni că soțul ei este bolnav, dar încă trăiește. A făcut asta pentru a avea timp să se gândească la cum să facă astfel încât toate bunurile,  proprietățile și banii fostul ei soț să ajungă la ea.

Anchetatorii spun că în luna august 2014, femeia a solicitat serviciile unui notar din Logrono și i-a cerut să vină la domiciliul ei. I-a explicat acestuia că bărbatul ei nu se poate deplasa pentru că este foarte bolnav și ar dori să facă unele modificări în testamentul său.

Înainte de a chema notarul, femeia a angajat un alt bărbat care semăna cu defunctul său soț și l-a deghizat pe acesta astfel încât să nu i se vadă foarte bine fața.

Atunci când a ajuns acasă, notarul a fost condus de soție în dormitor unde actorul care juca rolul soțului era întins cu o mască de oxigen care acoperă nasul și gura astfel încât să nu poată fi identificat chipul.

Soția a reușit să îl păcălească pe notar, iar impostorul care s-a dat drept spaniolul aflat pe moarte a semnat actul prin care românca devenea unic moștenitor pe toate bunurile sale.  În urma acestui fals, femeia a obținut un apartament în Logrono, o jumătate de casă în Rabanera de Cameros, aproximativ 17.700 de euro dintr-un cont bancar precum și un Seat Ibiza mai vechi. 

Apoi, românca a încercat să ia copia testamentului de la notar, însă pentru că nu avea bani pentru a plăti impozitul a încercat să obțină bani de la frații fostului ei soț și le-a oferit chiar bunuri ale acestuia pentru suma de 1.000 de euro.  Din păcate pentru ea, frații acestuia știau că erau declarați moștenitori într-un testament făcut în anul 2000 și au început să intre la bănuieli după ce au văzut ca au fost dezmoșteniți și a rămas doar femeia în acte.

Acum, aceasta a ajuns în fața judecătorilor și este acuzată de infracțiuni de fals în înscrisuri oficiale și fraudă și se solicită o pedeapsă de patru ani de închisoare precum și o amendă de 3.600 de euro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.