Teren de gratis de casă pentru românii din Diaspora oferit într-un oraș din România

0
618
FOTO: Pexels/Pixabay.com
FOTO: Pexels/Pixabay.com

Primarul orașului Bacău, Cosmin Necula, a anunțat că va propune un proiect prin care tinerii până în 35 de ani care vor să se întoarcă în țară din străinătate să primească teren gratuit pentru construcția unei case.

Edilul spune că proiectul „O casă pentru fiecare tânăr” are ca scop să le ofere tinerilor un motiv să se întoarcă acasă din străinătate sau să nu plece din oraș. Terenurile sunt pe strada Poligonului, la ieșirea spre Onești. Primaria Bacău anunță că are la dispoziție 42 de hectare.

„Bacăul, la fel ca alte orașe din țară, se confruntă cu un nedorit exod al tinerilor. Ei sunt viitorul comunității noastre și cred că trebuie să facem tot ceea ce putem pentru a le oferi motive să nu plece din Bacău sau chiar să revină acasă. Proiectul „O casă pentru fiecare tânăr” a fost gândit tocmai pentru acest lucru. Primăria Bacău va acorda teren gratuit pentru construcția unei case tinerilor cu vârsta până în 35 de ani. Avem la dispoziție 42 de hectare de teren pe strada Poligonului din Bacău, la ieșirea spre Onești.

Primăria va asigura gratuit și infrastructura – căile de acces și rețelele de utilități. De asemenea, proiectele de casă vor fi puse gratuit la dispoziția celor interesați. Tot noi vom construi în noul cartier spații de odihnă și relaxare, o creșă și o grădiniță. În zilele următoare voi reveni cu mai multe detalii despre acest proiect”, a spus primarul Necula, potrivit Bacau.net.

O CASĂ PENTRU FIECARE TÂNĂR

🏠 O CASĂ PENTRU FIECARE TÂNĂR‼ Bacăul, la fel ca alte orașe din țară, se confruntă cu un nedorit exod al tinerilor. 📌 Ei sunt viitorul comunității noastre și cred că trebuie să facem tot ceea ce putem pentru a le oferi motive să nu plece din Bacău sau chiar să revină acasă.Proiectul ,,O casă pentru fiecare tânăr" a fost gândit tocmai pentru acest lucru.✅ Primăria Bacau va acorda teren GRATUIT, pentru construcția unei case, tinerilor cu vârsta până în 35 de ani.🗺 Avem la dispoziție 42 de hectare de teren pe strada Poligonului din Bacău, la ieșirea spre Onești. 📍 Primăria va asigura gratuit și infrastructura – căile de acces și rețelele de utilități. De asemenea, proiectele de casă vor fi puse gratuit la dispoziția celor interesați. Tot noi vom construi în noul cartier spații de odihnă și relaxare, o creșă și o grădiniță.📌 În zilele următoare voi reveni cu mai multe detalii despre acest proiect.

Publicată de Cosmin Necula pe Duminică, 8 decembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.