Zi neagră pentru românii din Spania: Patru oameni și-au pierdut viața în două accidente produse în câteva ore

0
575
FOTO: Castellon Informacion
FOTO: Castellon Informacion

Patru cetățeni români au murit, iar alți doi au fost răniți, în urma unor accidente rutiere produse miercuri în Spania. Evenimentele rutiere s-au întâmplat în decurs de câteva ore.

Primul accident s-a întâmplat în această dimineață, în apropierea aeroportului Castellon din estul Spaniei, potrivit publicației El Pais. Doi cetățeni români, unul în vârstă de 48 de ani și altul de 22 de ani, au murit după ce au intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un cetățean francez, care și-a pierdut viața.

El Pais scrie că persoanele care și-au pierdut viața erau tată și fiu.

În mașina celor doi se mai aflau alte două persoane, tot de naționalitate română, o femeie de 24 de ani și un bărbat de 43 de ani. Cei doi au fost grav răniți și au ajuns la spital.

Cel de-al doilea accident în care au fost implicați români s-a întâmplat în zona orașului Don Benito, din provincia Badajoz, în după-amiaza zile de miercuri. Potrivit publicației Hoy, a fost vorba de o ciocnire frontală între două autovehicule, iar doi cetățeni români, tată și fiu, au decedat. Alte două persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc la ora locală 14:45, între orașele La Paz și Mengabril. Imediat după accident au sosit pompieri, polițiști și ambulanțe.

În urmă cu două luni, mai mulți români care lucrau ca sezonieri în Spania au fost la un pas de moarte. Microbuzul în care se aflau și care venea spre România a fost spulberat de un TIR. În urma impactului un român a murit.

Accidentul a avut loc în apropiere de Loriol, pe A7, spre Lyon. Potrivit martorilor, șoferul și un pasager au coborât să schimbe o roată, iar ceilalți patru ocupanți ai mașinii s-au dat jos și ei. A fost momentul în care TIR-ul, înmatriculat în Portugalia, a intrat în plin în ei.

TIR-ul s-a răsturnat și a blocat toată circulația timp de 8 ore. Unul dintre muncitorii români a români, iar șoferul microbuzului și cel al TIR-ului au fost răniți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.