Microbuz plin cu români, implicat într-un accident pe o autostradă din Spania

0
474
FOTO: ziarulromanesc.es
FOTO: ziarulromanesc.es

Un accident grav de circulație a avut loc, joi, în Spania. Un microbuz în care se aflau opt români a fost lovit în plin de un camion pe o autostradă. Accidentul s-a produs în jurul orei 5 dimineața, pe A-66, pe direcția spre Sevilla, în apropierea de orașul Villafranca de los Barros, în provincia Badajoz.

În urma accidentului, un român a murit pe loc și alte șapte persoane au fost rănite. Potrivit medicilor, trei au fost răniți mai grav și sunt în spital. Victimele aveau între 17 și 40 de ani. Polițiștii spun că microbuzul era staționat pe marginea drumului în momentul în care a fost izbit de camionul scăpat de sub control de șofer.

Un alt accident grav în care au fost implicați români a avut loc pe o autostradă din Germania. Cel puțin doi oameni au murit și alți șase au fost răniți pe autostrada A1, după ce 12 mașini s-au ciocnit în lanț din cauza ceții.

Camera de bord instalată pe un TIR din România, condus de un român și în care se mai afla un coleg, a instalat momentul. Colegul șoferului român spune că a fost luat prin surprindere de ceață, iar până în locul respectiv drumul era uscat și vizbilitatea foarte bună.

Un alt accident în care a fost implicat un TIR condus de un șofer din România a avut loc în Austria. Accidentul a avut loc în districtul Mödling, iar circulația a fost închisă mai multe de 8 ore. Șoferul camionului a pierdut controlul volanului într-o curbă în apropiere de orașul Biedermannsdorf.

Presa austriacă scrie că în cabină erau șoferul, dar și o femeie. După primul ajutor, medicii au decis ca femeia să fie dusă de urgență la spital cu un elicopter, iar șoferul cu o ambulanță. Peste 100 de oameni au fost implicați în acțiunea de deblocare a porțiunii de drum pe care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.