Locuri de muncă în Belgia. Ce salarii sunt acum în agricultură sau în producție

0
708
Locuri de muncă în Belgia FOTO: Pexels/Pixabay.com
Locuri de muncă în Belgia FOTO: Pexels/Pixabay.com

Locuri de muncă în Belgia. O companie din regiunea Valonia caută un inginer agronom în România. Potrivit anunțului, acestea este responsabil de „cultivare și pentru livrarea materialelor vegetale de înaltă calitate clienților internaționali în conformitate cu planificarea și standardele solicitate”.

Pentru cei interesați pentru aceste locuri de muncă în Belgia, angajatorul mai spune că viitorul angajat pe postul de inginer trebuie să fie atent ca „împreună cu întreaga echipă de cultivatori, se depun eforturi continue pentru optimizarea tehnicilor de cultivare”.

Despre acest job se mai spune că este o „muncă diversă, ce presupune rotația culturilor pe parcursul anului, strânsă colaborare cu departamentul nostru de producție și cu filiera din Etiopia”. Se solicită flexibilitate, perioadele de vârf (ianuarie – mai) se compensează cu perioada mai puțin aglomerată din timpul verii.

Locuri de muncă în Belgia. Ce salarii sunt

Cei care sunt interesați de aceste locuri de muncă în Belgia trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul horticulturii/biotehnologiei/agronomiei. De asemenea, se cere să fie rezistenți la stres, să aibă abilități de identificare a unor soluții creative la probleme și să fie persoane motivate și responsabile.

Pentru cei care sunt interesați de aceste locuri de muncă în Belgia se mai cere să cunoască limba engleză sau franceză. Salariul este cuprins între 12 și 15 euro brut pe oră, în funcție de experiență.

Se oferă programe de formare profesională la locul de muncă, „pachet salarial motivant, în funcție de experiență”.

Durata contractului este pe perioadă nedeterminată, iar termenul limită pentru aplicare este 14 februarie 2020. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Belgia trebuie să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, la agentul EURES.  Mai multe detalii se pot afla de – aici.

Locuri de muncă în Belgia. Cât câștigă un tehnician în producție

O altă companie din Belgia, în regiunea Flandra, caută în România tehnicieni de producție. Firma este un furnizor european de piese din plastic, printre altele și pentru piața auto. Se lucrează în două schimburi, câte 39 de ore pe săptămână.

Potrivit anunțului, cei interesați de aceste locuri de muncă în Belgia sunt responsabili de monitorizarea procesului tehnologic, de schimbare instrumentelor, culorilor și remedierea problemelor tehnice. De asemenea, angajatul trebuie să supravegheze producția pentru a garanta un proces de fabricație optim.

Se cere cunoașterea limbii franceze, iar salariul este de aproximativ 15.000 de euro brut pe an, cu o primă de lucru în echipă de 10%. Termenul limită de aplicare este 14 februarie 2020. Și pentru aceste locuri de muncă trebuie să vă adresați Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă. Mai multe detalii găsiți – aici.

FOTO: Pexels/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.