Cadouri de nunta in Spania. Cadouri inedite

0
1533
cadouri de nunta in spania

Cadouri de nunta in Spania. Aceasta ţară deține în ceea ce priveşte recordul la darul de nuntă, mirii bucurându-se de aproximativ 300$ din partea fiecărui invitat. Drept urmare dacă eşti invitat la o nuntă în această zona trebuie să ştii câte ceva despre obiceiurile pe care le au.

La cununia civilă de regulă se oferă cadouri pentru tinerii căsătoriți. Aici paletă este foarte vastă. Fiind la început de drum, evident orice de la veselă, tacâmuri, electrocasnice, lenjerii de pat, toate sunt binevenite. Gaseşti aici o gama larga de astfel de produse, la preturi bune.

La nuntă și la botez de regulă se oferă bani. Un mic sprijin pentru tinerii căsătoriţi sau tinerii părinţi care să le ușureze cheltuiala întreprinsă cu evenimentul. Dacă pe vremuri din banii strânși de la nuntă puțeau să-și cumpere mașină sau să-și dea acont pentru apartament, astăzi sunt fericiți dacă își achită cheltuielile generate de eveniment.

Cadouri de nunta in Spania. Weekend getaway

Fie că le oferiți cadou un weekend la o pensiune rustică din munţi, sau la un hotel de lux, cu spa, din Madrid, este imposibil ca tânărul cuplu să nu aprecieze o astfel de escapadă relaxantă. Singurele lucruri de care trebuie să țineți cont aici sunt gusturile celor doi și, bineînțeles, data rezervării (ideal ar fi un voucher cu date flexibile).

Cadouri de nunta in Spania

Up in the sky

Pentru un cuplu amator de adrenalină, o săritură cu parașuta poate fi modul perfect de a marca începutul vieții împreună. Și pentru cei mai puțin aventuroși există, însă, alternative memorabile. Le puteți face cadou prietenilor voștri o plimbare cu un balon cu aer cald, deasupra orașului. Adăugați o sticlă de șampanie și două pahare și va fi un moment greu de egalat.

Cadouri de nunta in Spania

Cadouri elegante

Au factor de risc mult mai mic decât experiențele (niște sfeșnice de cristal nu-ți dau rău de înălțime și nu îți încurcă zilele de concediu), dar găsirea lor poate fi o adevărată bătaie de cap. Cei de la iLux au o întreagă secțiune dedicată cadourilor de nuntă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.