Locuri de munca Anglia – necalificati. In ce domenii se castiga cel mai bine

0
1394

Locuri de munca Anglia – necalificati – O multime de romani cauta cele mai bune solutii de angajare in strainatate. Anglia e una dintre destinatiile cele mai cautate pentru salariile mari chiar si fara o calificare.

In ciuda Brexit-ului, angajatorii straini ofera inca locuri de munca in Anglia pentru muncitori necalificati. Domeniile de angajare sunt diverse si salariile destul de consistente.

Locuri de munca Anglia – Necalificati – Posturi de sofer

Daca detineti un simplu carnet de sofer, o multime de oferte de joburi in Anglia va sunt deja la indemana. Din postura de sofer gasiti multe variante de lucru, fara a avea o alta calificare. Mai mult, daca aveti un carnet de sofer profesionist deja salariile cresc foarte mult si job-urile disponibile se inmultesc.

Transport Romania – Anglia – In primul rand se angajeaza multi soferi pentru transportul de persoane intre cele doua tari dar si pentru firmele de colete. Salariul pe o cursa este de 250 de lire, este nevoie de carnet cat B + E, masinile sunt 8+1 si ocazional remorca.

Soferi in Anglia – Categoria B pentru curierat in Marea Britanie dar si transport international in Belgia, Franta, Germania, Suedia. Dezavantajul consta in deplasarile lungi si o nevoie de rezistenta la condus. Salariul de baza porneste de la 1500-1800 lire pe luna.

Soferi delivery in Marea Britanie – Se angajeaza soferi cu experienta in multidrop pentru Milton Keynes, Enfield, Slogh, Greenford. Se lucreaza in colaborare cu DHL iar conditiile sunt de varsta 25 de ani minimum, permis de conducere UK, limba engleza la nivel conversational. Salariul e intre 120 si 150 de lire pe zi.

Categorii locuri de munca Anglia – Necalificati – Lidl vs. Carrefour

Doi retaileri importanti fac constant angajari in Anglia si au nevoie de personal necalificat, iar in schimb ofera salariile pe care vi le prezentam ai jos.

Retailerul german Lidl activeaza in Marea Britanie inca din 1994 si are peste 650 de magazine deschise in foarte multe orase. Are peste 20.000 de angajati/

Potrivit analizei facute de glassdoor.co.uk, salariul creste ierarhic in cadrul magazinului. Angajatii care lucreaza la casa sunt platiti cu 8,75 lire sterline pe ora, insa in locatiile din Londra si imprejurimi se ajunge chiar si la 10.20 lire pe ora, astfel ca cifrele pot sa difere.

Se doreste deschiderea de noi magazine Lidl si exista posibilitatea de noi angajari.

Carrefour e unul dintre cei mai mari retailer de pe piata din Europa si activeaza si in Marea Britanie.

Un muncitor angajat pe pozitia de casier castiga aproximativ 10-11 lire sterline pe ora, dar intr-o pozitie mai avansata ca project manager se poate castica intre 19-21.000 de lire. Angajatii Carrefour in Anglia sunt, in general, multumiti de conditiile de munca, trainingul oferit dar si de managementul companiei, conform opiniilor impartasite pe site-urile de specialitate.

Locuri de munca Anglia – Necalificati – depozite

Multi dintre cei care vor sa se angajeze in Anglia, pornind din Romania, cauta de lucru in depozite. In general e nevoie de barbati cu experienta in posturi similare cum ar fi incarcare marfa in camioane pentru distributie.

Cazarea se asigura si programul e de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. La numite depozite exista posibilitatea de ore suplimentare, la alegere, care se platesc dublu la sfarsitul saptamanii.

Salaril intr-un asemenea post ajunge la echivalentul a cel mult 1700 euro pe luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.