Locuri de muncă pentru cupluri în Spania. Ce oferte sunt în agricultură

0
626
Locuri de muncă pentru cupluri în Spania. Se caută muncitori în agricultură FOTO: ArtTower/Pixabay.com
Locuri de muncă pentru cupluri în Spania. Se caută muncitori în agricultură FOTO: ArtTower/Pixabay.com

O companie spaniolă din regiunea Huelva, localitatea Almonte, caută muncitori români. Sunt disponibile 300 de posturi. Dintre acestea 75 sunt locuri de muncă pentru cupluri în Spania.

Se lucrează la cules de căpșuni, zmeură, mure și afine. Programul de lucru este de 6,30 ore pe zi, cu pauză de masă de jumătate de oră, în confirmitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Potrivit anunțului, plata se face pe card, iar salariul brut este de 42,90 de euro pe zi și 39,33 euro net. De asemenea, important de precizat pentru cei care sunt în căutare de locuri de muncă pentru cupluri în Spania este că la sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 de euro cenți pe zi pentru persoanele noi și de 0,80 de euro cenți pe zi pentru cele care au vechime. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut pe oră.

„Cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apă, gunoi și butelie) 1.73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor”, se mai arată în anunț.

Angajarea este cu contract temporar pe perioade de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile. Contractul începe cu 1 martie 2020. Mai multe detalii aflați de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă sau de aici.

Locuri de muncă pentru cupluri în Spania. O altă ofertă

Locuri de muncă pentru cupluri în Spania. O altă firmă din aceeași regiune, dar din localitatea El Rocio – Almonte, caută 200 de muncitori pentru recoltat fructe roșii (zmeură, mure, afine și căpșuni). Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Salariul este de 42,02 euro brut pe zi, iar orele suplimentare se plătesc cu 8,32 de euro. Se oferă cazare gratuită, iar transportul România – Spani și retur va fi plătit de angajator. Contractul începe în luna martie și se încheie în iunie 2020.

Se transmite CV in limba romana pe adresa de email a angajatorului: recursoshumanosberriesmim@gmail.com si pentru monitorizare la adresa de email: liviu.cochirlea@vl.anofm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.