Zeci de români sunt blocați pe un aeroport din Belgia

0
528
FOTO: Skitterphoto/Pixabay.com
FOTO: Skitterphoto/Pixabay.com

Un avion al unei companii low-cost nu a mai decolat de pe aeroportul din Liege, Belgia, spre Aeroportul din Cluj-Napoca. De peste 19 ore, 181 de persoane, dintre care cei mai mulți sunt români, stau în aeroport.

Un pasager a declarat că nu i-a răspuns nimeni din partea companiei Wizzair, cea care opera zborul. Cursa W63352 trebuia să plece de pe aeroportul Charleroi, joi, la ora 15:55, iar după mai multe amânări ale decolării, pasagerii au fost mutați pe un aeroport cargo din Liege.

„Suntem la aeroportul din Liege, trebuia să pornim din Charleroi la ora patru ieri seara. Zborul a fost întârnziat mai multe ore. Ultima întârziere a fost la 10.40, apoi am fost transferați pe aeoprotul din Liege, care este Cargo, nu civil.

Avionul a sosit la miezul nopții, la 12 jumătate, unu dar după ce a ajuns am fost informați că zborul a fost anulat. Motiva a fost că piloții aveau nevoie de odihnă pentru că au depășit numărul de ore. Nu am înțeles de ce au fost trimiși. Am fost lăsați apoi aici peste noapte, ni s-au promis un anumit număr de locuri la hotel.

Până la urmă 26 de persoane din cele 180 au mers la hotel, dar din câte am înțeles de la doamna consul au fost nevoiți să plătească dânșii din buzunar urmând să fie decontați de companie. Restul de persoane, circa 150, au rămas pe aeroport. Ni s-a promis că vom pleca azi la ora 11, dar nici una din aceste surse nu este Wizzair.

Nu am avut nici un contact cu compania, nici un reprezentant nu a fost alături de noi, nu ni s-a răspuns la telefon, indiferent de unde. Până la urmă, singurele surse de informații au fost email-urile automate trise de Wizzair.

Doamna Kovesi este alături de noi, a fost foarte solidară. Nu a acceptat ideea de a merge la un hotel, a rămas printre noi și ne-a susținut cel mai mult. Am menținut spiritul pozitiv. A dormit mai puțin de o oră, o oră jumătate”, a declarat un pasager, pentru G4Media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.